Anskaf dig en kattebakke – din kat også skal på toilet.

Husk nu kattebakken!  (foto lavprisdyrehandel.dk)

Husk nu kattebakken! (foto lavprisdyrehandel.dk)

Vi som mennesker foretrækker i vores færden her på denne runde jord, nogle bestemte toiletfaciliteter. Der er hvert fald en bestemt toiletkultur i et land som Danmark, som stort set alle af os kan relatere os til. Vi skal ganske enkelt bruge at skyllende WC til at komme af med vand og andet. Lige som menneske skal katten bruge et bestemt miljø at komme af med sin urin og fæces. Det handler altså om en kattebakke. En kat er ikke ligesom hunden, som i princippet kan gøre det, hvor det skal være, hvis ikke den er trænet til andet. En kat skal bruge en kattebakke med kattegrus i, når den er inden for hjemmets fire vægge skal på toilettet, og det er meget naturligt for den, og den skal kunne grave sit affald ned. Når en kat er uden for, finder den som regel et sted, som minder meget om en kattebakke med grus, det kan eksempelvis være i en sandkasse. En kat har altså helt særlige vaner, hvad angår at gå på toilettet og det er altså vigtigt at tage disse vaner i betragtning, når man har en kat

Tag ansvar for din kat og dens trivsel og få en kattebakke

Når man er ejer af et kæledyr er det ganske naturligt at ønske det bedste for sit kæledyr. Når man har en kat er det det derfor ikke underligt, at favorisere en kats trivsel og velvære. Den skal altså have en kattebakke.

Man har altså ansvaret for kattens toilet – nemlig kattebakken. Der er rigtig mange forskellige slags katte, og disse forskelligheder afspejles i, at der ikke kun findes én slags kattebakke men derimod er der flere slags, så derfor er det en god idé lige at se efter, hvilke slags der er. Tag ansvar for din kat og få en kattebakke!

Klik videre hér for at se mere om en kattebakke til din kat.

Læs også om andre ting til katte:

Kattelem åbner op for hjemmet, når det passer katten

Kattelegetøj – fordi din kat fortjener det bedste

Katteseng kan være det ideelle tilholdssted for din kat

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Anskaf dig en kattebakke – din kat også skal på toilet.”

  1. […] Anskaf dig en kattebakke – din kat også skal på toilet. […]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.