Loppeshampoo til hunde- kom af med lopperne én gang for alle

Du er selvfølgelig nødt til at have en hundekurv (Foto Petworld.dk)

Hjælp din hund af med lopper, hvis den har nogen (Foto billigdyrehandel.dk)

Loppeshampoo er generelt meget effektivt til kæledyr, der har mange synlige problemer med lopper, fordi en grundig vask af pelsen ofte får bugt med mange af de voksne lopper. En af de store fordele ved loppeshampoo er, at den også fjerner loppernes afføring, som loppelarverne lever af.

En fejl som mange ofte laver, er at de ofte tror at jo mere loppemiddel man bruger jo bedre. Mere er aldrig bedre, når det kommer til kemikalier eller medicin. Det er vigtigt, at instruktionerne på pakken følges nøje, når man benytter sig af håndkøbsprodukter og medicin. Du bør desuden kun købe produkter, som er mærket til brug på dit kæledyr. Det duer altså ikke at bruge loppemidler til hund på en kat og omvendt. Selvom du læser og følger instruktionerne grundigt kan der stadig være bivirkninger ved at bruge loppemiddel, så det er derfor vigtigt, at dy ringer til din dyrlæge omgående, hvis du oplever at din hund viser tydelige tegn på vejrtrækningsproblemer eller smerter.

 Hvordan bruger man loppeshampoo?

Du kan bruge en loppeshampoo til at give din hund et loppebad, som det kaldes. Det er effektivt til kæledyr, der er hårdt angrebet og har mange synlige lopper i pelsen. Typisk anvendes loppeshampoo til den indledende loppebekæmpelse. Det er vigtigt at bemærke, at loppeshampoo kun bruges i den indledende fase af behandlingen og altså ikke som gentagne loppekure. Mange mennesker bliver overraskede, når de en uges tid efter loppebadet finder lopper på deres kæledyr igen. Det skyldes, at loppeshampoo kun er effektivt i en dag eller mindre. Brug det derfor til at udrydde de eksisterende lopper og find så et andet loppemiddel, der forebygger mod nye angreb. Loppeshampoo efterlader kun meget små og ufarlige mængder af kemikalier på dit kæledyr, når det anvendes korrekt.

Læs mere  om loppeshampoo til hunde her!

Find andre loppemiddeler her:

Loppemiddel kan bruges til mange kæledyr

Hold lopperne væk med Frontline

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Loppeshampoo til hunde- kom af med lopperne én gang for alle”

  1. […] Loppeshampoo til hunde- kom af med lopperne én gang for alle […]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.